Onze werkwijze

Maan Advies is een spin in het web als het gaat om financieel advies. We kennen het bank- en verzekeringswezen als geen ander en zorgen dat alle betrokken partijen hun werk goed en op tijd uitvoeren.

Maan Financieel Advies

Maan Financieel Advies is in 2003 opgericht door Mark Jansen en Annemieke Postema. We zijn thuis in de materie van hypotheken, pensioenen, verzekeringen en vermogensopbouw. We staan bekend om ons enthousiasme en de helderheid waarmee we complexe materie kunnen overbrengen.

Wij nemen graag de tijd voor je. Kom eens langs op ons kantoor in de Utrechtse binnenstad.

Neem direct contact op

"Je hebt me steeds goed geholpen. De service die jullie geven laat ik weten aan anderen, als het ter sprake komt."

Wilbert (Vleuten)

Over ons

Wij bieden expertise, persoonlijke begeleiding en advies op maat. Wij vinden het leuk om samen met jou na te denken over de beste opties voor jouw financiële situatie.

Onafhankelijk

Onafhankelijk

Maan Financieel Advies brengt je financiƫle situatie in kaart, werkt onafhankelijk en communiceert in begrijpelijke taal.

Persoonlijk

Persoonlijk

Bij Maan Financieel Advies kun je rekenen op een persoonlijke benadering in een ontspannen sfeer. Je krijgt altijd eerlijk advies.

Doortastend

Doortastend

De financieel adviseurs van Maan Advies doen wat ze beloven! Ze zijn doortastend en zorgen dat alle betrokken partijen op tijd hun werk uitvoeren.

Banken en verzekeraars

Lees verder

Banken en verzekeraars Omdat Maan Financieel Advies voor praktisch elke bank en verzekeraar bemiddelt, kunnen zij het aanbod goed in kaart brengen.

Erkende adviseurs

Lees verder

Erkende adviseurs Mark Jansen en Annemieke Postema zijn erkend hypotheekadviseur en aangesloten bij SEH.
Zij zijn vakbekwaam en ervaren. Je kunt bij hen terecht voor een persoonlijk advies op maat.